Ambasada Suediei în România vă invită miercuri, 17 mai, ora 11.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu

0
2153

CONFERINȚĂ DE PRESĂ – Cine sunt oaspeții de onoare ai Bookfest 2017 din partea țării invitate, SUEDIA

?? Miercuri, 17 mai, de la ora 11.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu
?? Participă: ES Doamna Anneli Lindahl Kenny, Ambasadoarea Suediei în România/ Grigore Arsene, președintele Asociației Editorilor din România
?? În încheierea conferinței: gustări suedeze, oferite de Ambasada Suediei în România
Ambasada Suediei în România și Asociația Editorilor din România vă invită miercuri, 17 mai, începând cu ora 11.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la o CONFERINȚĂ DE PRESĂ. Evenimentul își propune să informeze media autohtone cu privire la programul și oaspeții țării invitate de onoare a ediției din acest an a Salonului Internațional de Carte Bookfest: SUEDIA, prin participarea ES Doamna Anneli Lindahl Kenny, Ambasadoarea Suediei în România.


De asemenea, ultimele noutăți referitoare la editia din acest an a celui mai important eveniment autohton de dimensiune internațională dedicat cărții și autorilor ni le va oferi Grigore Arsene, președintele Asociației Editorilor din România.
Participarea țării invitate din acest an se desfășoară sub motto-ul ‘Sweden: Creating Stories’ și prilejuiește publicului român întâlnirea cu 9 oaspeti suedezi de primă mărime: scriitori, ilustratori, editori și manageri culturali. Standul Suediei va fi amplasat în Pavilionul C4. La stand, cei interesați vor putea găsi o consistentă ofertă de cărți în limba suedeză, precum și ediții în limba română ale unor cărți suedeze cunoscute.  În plus, în Pavilionul C 4 al Romexpo, cei interesați vor putea admira volumele selectate în competiția națională de design de carte din Suedia, ‘Cele mai frumoase cărți din Suedia’.
În încheierea conferinței de presă, participanții vor avea ocazia să guste preparate suedeze oferite de Ambasada Suediei în România.
Cea de a XII-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest va avea loc la Romexpo între 24 și 28 mai, iar cele circa 200 de edituri prezente se pregătesc să aducă publicului cititor peste un milion de volume, dintre care câteva mii de titluri noi.
Mai multe detalii despre Salonul de Carte Bookfest, ediția 2017:  www.bookfest.ro.
Mai multe detalii despre proiectul ‘Sweden: Creating Stories’, pe siteul Ambasadei Suediei în România și pe pagina de Facebook
??Bookfest: Mihai Mitrică, director executiv
?? Ambasada Suediei: Mihai Leontescu
sursa : www.agerpres.ro/comunicate/2017/05/15/comunicat-de-presa-bookfest-16-47-26

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.