Andreea Raicu, şocată de bărbaţii din Suedia: Sunt incredibil de…

0
2088

Vedeta a fost recent în Stockholm (Suedia), la invitaţia unei firme de cosmetice, şi a revenit total fascinată de acest oraş, dar şi de oamenii de acolo.

"Ce m-a surprins cel mai tare este faptul că lumea este foarte frumoasă, iar eu sunt foarte zgârcită cu acest aspect. Atât femeile, cât şi bărbaţii, arată incredibil. Înalţi, slabi, bine făcuţi, frumos îmbrăcaţi, cu ţinută impecabilă, toţi vorbesc engleză şi zâmbesc. Cred că este de departe oraşul cu cei mai frumoşi oameni! Restaurantele, cafenelele şi magazinele arată de parcă sunt gata de pozat în Elle Deco. Peste tot e un design fantastic. Până şi cele mai mici locuri sunt aranjate impecabil. Să nu vă mai spun de băile din restaurante… Iar bucătăria creativă este foarte gustoasă!", a povestit Andreea pe blogul ei.

De altfel, impresiile vedetei de la Prima TV sunt confirmate şi de un un top realizat de ghidul de călătorii "Traveler’s Digest". Conform acestuia, femeile din Ucraina sunt cele mai frumoase din lume, în timp ce bărbaţii suedezi sunt cei mai atrăgători de pe întregul glob.

Andreea Raicu, şocată de bărbaţii din Suedia: Sunt incredibil de…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.