Acasă Malmö Andres Tegnell, epidemiologul șef al Suediei, a fost criticat până acum însă...

Andres Tegnell, epidemiologul șef al Suediei, a fost criticat până acum însă tot mai mulți îi dau azi dreptate

Andres Tegnell, epidemiologul șef al Suediei, a propus o strategie puternic contestată de alți specialiști, aceasat a solicitat guvernului să nu impună restricții severe. Ce se întâmplă azi în Suedia este în atenția mai multor guverne.

-

Suedia a fost arătată cu degetul pentru abordarea relaxată față de pandemie, dar tot mai multe state se gândesc acum să-i urmeze exemplul. În timp ce alte țări au aplicat măsuri severe de lockdown pe fondul pandemiei de COVID-19, în Suedia, viața a continuat fără restricții majore. La jumătate de an, strategia Suediei pare să dea rezultate.

Numărul zilnic de cazuri de COVID 19 în Suedia este în scădere constantă în ultimele două luni. La fel, numărul deceselor este și el extrem de scăzut, fiind constant din iulie până acum, la o medie de 2 persoane decedate zilnic din cauza noului coronavirus.

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

CEO-ul uneia dintre cele mai mari bănci din Suedia: Strategia lansată...

Strategia iniţiată de autorităţile suedeze pentru a combate coronavirusul a ajutat economia şi a limitat numărul de credite pierdute din sectorul bancar, a declarat...