AcasăMalmöAndres Tegnell, epidemiologul șef al Suediei, a fost criticat până acum însă...

Andres Tegnell, epidemiologul șef al Suediei, a fost criticat până acum însă tot mai mulți îi dau azi dreptate

Andres Tegnell, epidemiologul șef al Suediei, a propus o strategie puternic contestată de alți specialiști, aceasat a solicitat guvernului să nu impună restricții severe. Ce se întâmplă azi în Suedia este în atenția mai multor guverne.

-

Suedia a fost arătată cu degetul pentru abordarea relaxată față de pandemie, dar tot mai multe state se gândesc acum să-i urmeze exemplul. În timp ce alte țări au aplicat măsuri severe de lockdown pe fondul pandemiei de COVID-19, în Suedia, viața a continuat fără restricții majore. La jumătate de an, strategia Suediei pare să dea rezultate.

Numărul zilnic de cazuri de COVID 19 în Suedia este în scădere constantă în ultimele două luni. La fel, numărul deceselor este și el extrem de scăzut, fiind constant din iulie până acum, la o medie de 2 persoane decedate zilnic din cauza noului coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

🇸🇪 Ambasada Suediei din Bucureşti / Sveriges ambassad i Bukarest

Momentul discursului în limba română oferit de 🇸🇪 E.S Therese Hydén la evenimentul de lansare a jurnalului ”Pe urmele vikingilor” semnat de Marina Almășan. Ambasada...