Aproape 1.800 de decese, 185 doar în ultimele 24 de ore și peste 15.000 de cazuri a raportat până acum Suedia, țară care a avut o abordare diferită față de restul Europei și nu a intrat în carantină. În schimb, autoritățile s-au bazat pe responsabilitatea locuitorilor, cărora le-au cerut să păstreze distanța socială, să respecte cu strictețe regulile de igienă și să se izoleze dacă au simptome.

Angelica Larrson, șofer de camion: Să vă spun sincer, aici în Suedia nu au făcut prea multe în legătură cu COVID-19. Totul decurge normal, cel puțin în partea de nord a Suediei. În partea de sud este mai rău, pentru că multe dintre companiile de acolo se bazează pe transporturilor care vin din nordul și sudul Europei.

Intră mult mai puține transporturi în Suedia și sunt mulți șoferi care nu mai au de lucru, așteaptă și nu știu ce să facă. Pe când aici, în centrul și nordul Suediei, este ceva mai bine, mai ales pentru compania noastră, pentru noi avem transporturi către minele din nordul Suediei și cum mineritul reprezintă, cred, 20% din economia suedeză, minele nu se pot opri.

mai mult la   /www.digi24.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.