Astralii s-au zgârcit și acum suferă! Au luat Wizz-ul pîna la Malmö iar soferul îi astepta în Copenhaga

0
2233

Haos cu Astra în Suedia. Avionul a aterizat la Malmö, autocarul a aşteptat echipa în Copenhaga.
Campioana României, Astra Giurgiu, s-a deplasat, luni, cu o cursă de linie, în Danemarca, pentru cea de-a doua partidă din turul III preliminar al Ligii Campionilor cu FC Copenhaga.
A fost o călătorie cu peripeţii pentru delegaţia din România. Conform, Digi Sport, lotul pregătit de Marius Şumudică, antrenor care, din cauza suspendării dictate de FRF nu a făcut deplasarea cu acelaşi avion, a debarcat la Malmo însă, surpriză, aici nu-i aştepta nici o maşină care să-i preia şi să-i ducă spre capitala Danemarcei.

Asta pentru că autocarul era la Copenhaga, pentru că şoferul crezuse că echipa vine cu o cursă charter! Cu toate că distanţa între Copenhaga şi Malmo este de mai puţin de 50 de kilometri, comunicarea ar fi lăsat de dorit, motiv pentru care delegaţia echipei campioane a stat mai multe ore blocată în aeroport.
ASTRA-1024x768

Astra are miercuri returul din preliminariile Ligii Campionilor cu FC Copenhaga (1-1 în tur), iar în această dimineață au pornit cu un avion low-cost spre Malmo, Suedia, însă șoferul autocarului îi aștepta la aeroportul din capitala Danemarcei.
Jucătorii și staff-ul campioanei României au stat mai multe ore pe aeroportul din Malmo în așteptarea autocarului de la Copenhaga, anunță Digi, pentru că au preferat să nu folosească un charter.
În cele din urmă, Astra a ajuns în capitala Danemarcei după aproape 12 ore, mai exact în jurul orei 15:00. Deși sunt foarte obosiți, jucătorii speră să se recupereze până miercuri la ora meciului 20:30.
Marius Șumudică n-a făcut deplasarea cu același avion cu care a plecat echipa pentru a nu lăsa loc de interpretări, el fiind încă suspendat.
Tehnicianul Astrei a tras semnalul de alarmă în ceea ce privește această deplasare aseară, imediat după meciul cu Pandurii, 0-0, când l-a criticat pe patronul Ioan Niculae că nu a pus la dispoziție echipei un charter.
surse :
http://www.libertatea.ro/sport/astra-haos-suedia-avionul-aterizat-intr-un-loc-autocarul-asteptat-delegatia-altul-1557747
http://www.gsp.ro/international/liga-campionilor/astralii-s-au-zgarcit-si-acum-sufera-ce-s-a-intamplat-cu-formatia-lui-sumudica-in-deplasarea-catre-copenhaga-484907.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.