Blekinge, SUEDIA. Aniversare transformată în coșmar din cauza baloanelor care semănau cu inițialele Statului Islamic

0
2085

Aniversare de coșmar pentru o tânără de 21 de ani din Blekinge, Suedia, după ce poliția a descins în locuința ei. Sarah Ericsson a agățat în dreptul ferestrelor baloane care arătau cifra „21”. Însă nu s-a gândit că de pe stradă se poate interpreta ca literele „IS”, inițialele grupării teroriste Statul Islamic.

B-nL9g2W8AAeWEi

Oamenii care au trecut pe lângă casa femeii au anunțat poliția, după ce au au pretins că au văzut la fereastră materiale de propagandă pentru gruparea Statul Islamic, scrie Russia Today, citând presa locală.
„Înțelegem că cineva poate reclama faptul că au crezut că seamănă cu propagandă pentru Statul Islamic, deși oamenii mi-au spus că de afară se vede cifra 12”, a spus Sarah Ericsson pentru presa locală.
Polițiștii au mers la locuința tinerei ca să verifice informațiile.

Am râs când mi-au arătat o fotografie care, făcută de pe stradă, aproape că semănau cu literele IS”, a spus logodnicul tinerei.
Într-un final, polițiștii și-au dat seama că era vorba de o reclamație falsă, dar au sfătuit gazdele să dea jos baloanele pentru a nu se mai repeta astfel de confuzii.
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/SUEDIA+Aniversare+baloane+21+IS+Statul+Islamic
 

21 or IS? Swedish woman’s birthday balloons mistaken for …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.