Câştigătorul Eurovision 2015, primire triumfală în oraşul său natal din Suedia

0
1846

Mans Zelmerlöw, câştigătorul ediţiei din acest an a Eurovisionului, a avut parte de o primire triumfală în oraşul său natal, Lund, din Suedia. Mii de concitadini au venit să-l aplaude şi să obţină un autograf. Nu toţi au reuşit, însă Mons i-a răsplătit cu un scurt recital, din care n-a lipsit melodia „Heroes”, datorită căreia trofeul Eurovision a poposit din nou în Suedia.


Piaţa din centrul oraşului Lund a fost neîncăpătoare. Mii de oameni au îndurat ploaia şi frigul pentru a-l întâmpina la Mans Zelmerlöw aşa cum se cuvine, cu ropote de aplauze şi mult entuziasm. Oficialii locali au pregătit şi o scenă unde artistul a cântat melodia care i-a adus victoria la Eurovision. După recital, cântăreţul a dat şi autografe fanilor.
 
Artistul speră că victoria de la Eurovision să fie doar începutul.

A fost ca un vis să câştig Eurovisionul. E aproape prea frumos ca să fie adevărat, dar mai am un vis… un turneu internaţional, o carieră internaţională şi sper că acum mi s-au deschis nişte uşi. Pentru asta o să muncesc în continuare”, a spus câştigătorul de anul acesta al Eurovision.
Suedia a câştigat până acum de şase ori concursul Eurovision.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.