Cea mai mare moschee din Peninsula Scandinavă se deschide în CEA MAI ATEE țară din Occident, SUEDIA. Cu bani de la „bancherul jihadiștilor”

0
3121
Cea mai mare moschee din Peninsula Scandinavă și-a deschis porțile în Suedia, una dintre națiunile cele mai puțin religioase și atee din Occident. Construcția moscheii a fost finanțată de guvernul din Qatar, cu peste 3 milioane de dolari.
Moscheea Umm Al-Mu’minin Khadijah, deschisă în orașul suedez Malmo,  se întinde pe o suprafață de aproape 2.000 de metri pătrați și va putea adăposti peste 2.000 de credincioși, scrie schristianpost. com.
După ce atentatul de luna trecută de la Stockholm a readus în prim plan violențele comise de imigranții musulmani din suburbiile capitalei suedeze, aflate sub stăpânirea lor, presa scrie că Malmo are aceleași probleme, înregistrând o creștere a criminalității, a traficului de droguri și arme ca urmare a crizei refugiaților.

 De remarcat și faptul că în Suedia s-a constat cea mai mare rată a celor care se declară atei, un studiu din 2014 evidențiind că 8 din 10 suedezi spun „fie că nu sunt religioși fie că sunt atei convinși”, lucru care aduce Suedia în fruntea unui clasament cu cele mai puțin religioase state din Occident. O situație alarmantă, care l-a făcut pe episcopul italian Carlo Liberati să afirme că, „din cauza stupidității noastre”, în câțiva ani, Europa va deveni musulmană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.