Conferinţă online despre posibilitatea continuării studiilor în Suedia

0
2088


Asociaţia Studenţilor Economişti Arad, împreună cu Asociaţiei Studenţilor Români din Suedia au organizat la sfârşitul săptămânii trecute o conferinţă online, susținută prin Skype, pentru a le vorbi participanţilor despre posibilitatea continuării studiilor în Suedia, dar şi pentru a răspunde întrebărilor acestora.
Nu există taxă de şcolarizare în Suedia. Singura cerinţă pentru a fi student este un test de limba engleză şi diploma de licenţă. Totodată, statul suedez oferă burse tuturor studenţilor români, în valoare de 900 de euro, cu condiţia de a fi de cel puţin doi ani în Suedia. Astfel, unul dintre proiectele Asociaţiei Studenţilor Români din Suedia este dezvoltarea unui program privind oferirea de burse pentru primii doi ani de studiu, pentru studenţii români care doresc să studieze în Suedia.

Asociaţia Studenţilor Români din Suedia (Rumänska Studenters Förening i Sverige) este un ONG suedez, partener al Asociaţiei Studenţilor Economişti Arad, înființată de către studenții români pentru studenți români. Scopul ei este să faciliteze integrarea studenților români în Suedia precum și promovarea imaginii tinerilor absolvenți români pe piața muncii din Suedia.

mai mult la : 

Conferinţă online despre posibilitatea continuării studiilor în Suedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.