Fluviul de refugiati continua sa curga spre Suedia. Doi iranieni cu acte de Suedia retinuti la granita în Romania. În autorulota lor erau ascunsi alti 6 iranieni care doreau sa ajunga în Suedia

0
2456

Șase migranţi iranieni, între care un adolescent în vârstă de 15 ani, au fost prinşi, la Cenad, când încercau să treacă frontiera ascunși într-un spațiu special amenajat al unei autorulote.
La PTF Cenad s-a prezentat, în noaptea de joi spre vineri, pentru a ieşi din România, cetăţeanul iranian T.M, în vârstă de 43 de ani, posesor al unui document de refugiat emis de Suedia, conducând o autorulotă înmatriculată în Suedia.
Acesta era însoțit de o o femeie, cetățean suedez de origine iraniană, în vârstă de 39 de ani.
Polițiștii de frontieră au descoperit, în partea laterală a rulotei, un compartiment improvizat, astfel că au deschis spaţiului special amenajat, descoperind acolo şase cetățeni străini.
Din primele verificări, s-a stabilit că cele şase persoane sunt din Iran, adulții având vârste cuprinse între 28 şi 38 de ani, iar minorul 15 ani.
Migranţii au declarat că intenționau să ajungă în vestul Europei și nu au documente valabile.
Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanelor în cauză acte de urmărire penală pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar şoferului și pasagerei pentru trafic de migranţi.


 

Un copil și cinci adulți ascunși de un iranian devenit refugiat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.