Fotbalistul anului în Suedia: al zecelea Balon de Aur pentru Zlatan Ibrahimovic

0
1531

Zlatan Ibrahimovic, atacantul echipei Paris Saint-Germain, a cucerit pentru a zecea oară în cariera sa, Balon de Aur rezervat celui mai bun fotbalist din Suedia, performanță pe care niciun alt jucător nu a mai reușit să o atingă până acum.
37228
În vârstă de 34 ani, Ibrahimovic a fost recompensat, totodată, cu trofeul pentru cel mai bun atacant, în cursul unei ceremonii care a avut loc luni seara, precizează AFP.
Jucătorul lui PSG a câștigat pentru prima oară Balonul de Aur „albastru și galben” în 2005, intrând apoi în posesia acestuia în fiecare an, începând din 2007.

Zlatan Ibrahimovic deține recordul de goluri atât la selecționata Suediei (59) cât și la echipa sa de club, Paris Saint-Germain (115, în toate competițiile).
Atacantul se pregătește în aceste zile alături de colegii săi din naționala suedeză în vederea „dublei” cu Danemarca, programată pe 14 și 17 noiembrie, în cadrul barajului pentru calificarea la EURO 2016.
http://www.agerpres.ro/sport/2015/11/10/fotbalistul-anului-in-suedia-al-zecelea-balon-de-aur-pentru-zlatan-ibrahimovic-08-42-10

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.