Gregorian Bivolaru o duce bine pe cîrca Suediei! Proaspăt eliberat din penitenciar el încasează peste 7000 de coroane suedeze, pensie de la statul suedez

0
2038

Gregorian Bivolaru, proaspăt eliberat din penitenciarul Bistrița, unde a fost încarcerat pentru corupere de minori, încasează lunar, aproximativ 4.000 de lei, drept pensie, de la statul suedez.
Astfel instanța face referire la mai multe documente depuse de către apărarea lui Bivolarul la dosarul de eliberare codniționată precum „copii ale unor invitații emise de către instituții din Suedia și Germania pentru petent, scrisori de susținere a liberării petentului emise de către 12 3 organizații non-profit din afara României, copia traducerii legalizate ale unei adeverințe emise de autoritățile din Suedia din care rezultă că statul suedez va asigura acordarea unei pensii lunare în sumă de 7863 SEK pentru petent”.
Despre această situație de lux judecătorul notează, în motivarea sa, că nu poate conduce decât la ideea că Gregorian Bivolaru va avea cu ce să se întrețină după eliberare, un motiv ce a înclinat decizia magistratului către eliberarea condiționată a „gurului”.

Consulul Suediei, la penitenciarul Bistrița

Încarcerarea lui Bivolarul în penitenciarul Bistrița a atras cu sine o serie de vizite ale unor diplomați la instituția de detenție.
Astfel, se arată în motivare, maestrul spiritual ar fi fost vizitat în 29 mai de un consilier al ambasadei Suediei şi al unui consul al Suediei.


http://www.libertatea.ro/ultima-ora/gregorian-bivolaru-este-sustinut-financiar-de-statul-suedez-care-ii-asigura-o-pensie-lunara-de-7-sck-1972174
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.