GRIPA PORCINĂ face victime în Suedia: Trei oameni au MURIT şi peste 500 sunt INFECTAŢI

0
1945

Trei persoane au murit de gripă porcină în Suedia, provocând temeri asupra apariţiei unui nou val de gripă porcină în această ţară, informează Agerpres, citând agenţia Xinhua. Experţii au descris situaţia ca fiind "vârful aisbergului".

Potrivit presei locale, au murit trei pesoane parte dintre cele peste 500 de persoane diagnosticate cu gripă porcină în Suedia în această iarnă. Cea mai grav afectată până în prezent este zona de nord a ţării, a precizat cotidianul suedez online Local.
   
"Cei mai mulţi oameni nu au fost testaţi, aşa că nu ştim cât de mulţi sunt infectaţi. Nu este prea târziu pentru a se vaccina", a declarat epidemiologul Helene Englund de la Agenţia de Sănătate Publică din Suedia, citată de cotidianul suedez Dagens Nyheter.

Citiţi mai mult: GRIPA PORCINĂ face victime în Suedia: Trei oameni au MURIT şi peste 500 sunt INFECTAŢI – Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/gripa-porcina-face-victime-in-suedia-trei-oameni-au-murit-si-peste-500-sunt-infectati-1082329-1.html#ixzz2tIWOFrZk
EVZ.ro

GRIPA PORCINĂ face victime în Suedia: Trei oameni au MURIT şi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.