INCREDIBIL! | Un oraș din Suedia „a pierdut” 1000 de copii imigranţi

0
2293
Circa o mie de copii refugiaţi, neînsoţiţi de părinţi sau rude, au dispărut în ultima lună dintr-un mic oraş din Suedia.
Trelleborg, un mic oraş din sudul Suediei,  primeşte săptămânal mii de migranţi din Germania. De la începutul lunii trecute, aproximativ 1.900 de copii au sosit în oraş fără părinţi sau alte rude. Peste jumătate dintre ei au părăsit ulterior zona fără să anunţe autorităţile, deşi au primit locuri de cazare, relatează Thelocal.se, citat de Adevarul.ro
„Nu ştim unde sunt. Nu avem posibilitatea să îi oprim să plece. Nu putem sta cu ochii pe ei zi şi noapte”, a declarat Agneta Sjölund, director în cadrul municipalităţii.
Ea spune că cei mai mulţi dintre refugiaţi au sosit cu feribotul din Germania şi au fost înregistraţi de autorităţi, dar actele lor nu au fost încă procesate de Agenţia pentru Migraţie din Suedia.
„Trelleborg a devenit o destinaţie de tranzit în ultima vreme. Dar cu Agenţia… este un proces încet”, a mai spus Sjölund.
Ea spune că unii dintre copii ar fi plecat în alte oraşe din Suedia, sau chiar în Norvegia sau Finlanda.
Hamn_Trelleborg

Trelleborg este cel mai sudic oraş din Suedia şi are o populaţie de 43.000 de locuitori. Localitatea este situată la 30 de kilometri de Malmo, al treilea oraş din ţară şi un important hub al migranţilor care vor să obţină azil.
– See more at: http://www.nasul.tv/incredibil-un-oras-din-suedia-a-pierdut-1000-de-copii-imigranti/#sthash.T5wwf5rC.dpuf

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.