Kim Cesarion, la Suedia Creativa, trei zile de sarbatoare suedeza la Roaba de cultura, in Herăstrău

0
2089


Ambasada Suediei la Bucuresti si Business Sweden in parteneriat cu Asociatia Green Revolution va invita in weekend-ul 13 – 15 iunie la Suedia Creativa, un eveniment prin care aducem in atentia publicului romanesc cultura, traditiile si muzica suedeze, la Roaba de Cultura.
Suedia, unul dintre liderii mondiali in inovatie, isi muta granitele in Parcul Herastrau, pe pajistea Roabei de Cultura. 13, 14, 15 iunie, trei zile in care cuvintele cheie vor fi inovatie, dezvoltare durabila, cultura, design, moda, muzica, filme. Creativitatea si grija fata de mediu, valori promovate de sociatetea suedeza se vor regasi in toate activitatile de pe pajiste: ateliere creative, concerte, jocuri pentru copii, relaxare, moda, proiectii de film. Intr-un cuvant: timp de calitate petrecut cu prietenii si familia in natura. „Suedia Creativa” este un concept creat de catre Ambasada Suediei şi Business Sweden, iar impreuna cu companiile suedeze din Romania dorim sa prezentăm exemple suedeze de inovatie, cultura si dezvoltare durabila publicului romanesc. Speram ca evenimentele prezentate in aceste trei zile sa inspire si sa fie de interes, iar Suedia Creativa sa aiba o continuitate. Va asteptam cu drag la Roaba de Cultura in Parcul Herestrau!”, a declarat Excelenta Sa, Anders Bengtcén, Ambasadorul Suediei.
– See more at: http://www.b365.ro/kim-cesarion-la-suedia-creativa-trei-zile-de-sarbatoare-suedeza-la-roaba-de-cultura-in-herastrau_209390.html#sthash.jtVlLJD7.dpuf

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.