Locuri de muncă în Suedia 2015. Ponturi preţioase şi oferte concrete

0
1689

Înainte să cauţi locuri de muncă în Suedia, trebuie să fii sigur că stăpâneşti foarte bine limba suedeză. Foarte mulţi angajatori sunt în căutare de personal în domeniile: agricultură, construcţii, IT, inginerie şi medicină. Suedia se află pe locul 10 în topul ţărilor care caută forţă de muncă din România. Dacă nu stăpâneşti la perfecţie limba suedeză, mai există o şansă. Pentru profesiile: şofer, sudor, vopsitor auto, tinichigiu, sudor, zidar şi vopsitor, salariile variază între 800 şi 1800 de euro, şi nu e obligatoriu să cunoşti limba. Salariul mediu în Suedia este de 3.689 de dolari, informează ştirileprotv.ro.
stockholm_2083137b

Găseşte locuri de muncă în Suedia 2015, urmărind 4 paşi simpli

  1. Fie că eşti student, absolvent, cu experienţă sau fără, este important să găseşti un domeniu pe care eşti sigur că îl cunoşti foarte bine sau pe care consideri că îl poţi invăţa într-un timp scurt. Cunoaște-ți punctele forte, potențialul și abilitățile personale.
  2. Următorul pas este să îţi pregăteşti un C.V, de preferat, în limba suedeză. E foarte important să te asiguri că C.V-ul tău nu conţine greşeli de scriere. Redactează o scrisoare de intenţie pentru fiecare angajator în parte. Se găsesc foarte uşor locuri de muncă în Suedia 2015. Nu ştii de unde sare iepurele.
  3. Cel mai important pas este să ştii cui trebuie să te adresezi. Fii optimist, dar nu visa cu ochii deschişi. Nu toate anunţurile de pe internet sunt reale. Feriţi-vă de acelea în care salariile sunt suspect de mari. Desigur, te poate lovi norocul să găseşti locuri de muncă în Suedia 2015 foarte bine plătite, chiar şi fără experinţă.
  4. Alege-ţi cu atenţie angajatorul şi verifică informaţiile despre companie înainte de a participa la interviu. Nu te prezenta în faţa potenţialului viitor angajator până nu cunoşti toate serviciile pe care le oferă. Arată-te interesat de proiectele lor. Există mulţi români care au găsit locuri de muncă în Suedia 2015 şi au fost respinşi din cauză că nu cunoşteau mai nimic despre compania la care s-au prezentat.

 
http://www.click.ro/news/national/locuri-de-munca-suedia-2015-ponturi-pretioase-si-oferte-concrete

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.