Ministrul Sănătății din Suedia: “Sexul gălăgios e sănătos!”

0
1950
Ministrul Sănătății din Suedia a făcut o declarație pe Twitter care a ajuns virală. Nici nu e de mirare, având în vedere că este despre sex.
Gabriel Wikstorm a declarat că “sexul zgomotos este benefic pentru sanatate”, printr-un status care a fost văzut de milioane de utilizatori ai rețelei de microblogging. Unul dintre followerii acestuia s-a plâns că vecinii lui fac constant sex zgomotos și l-a întrebat pe ministrul sănătății dacă nu cumva acest obicei ar putea fi nesănătos după ora 10 seara, în speranța că va găsi un argument solid pentru liniștea la care tânjește.
61785590

Răspunsul lui Wikstorm a răsucit și mai rău cuțitul în rană: “Suna foarte bine pentru ei, așa cred. Grozav pentru bunăstarea și sănătatea lor, de asemenea”. Având în vedere că în Suedia există legi foarte stricte în privința respectării orelor de liniște, declarația ministrului a surprins pe toată lumea. Acesta s-a scuzat public, spunând că a vrut doar să fie amuzant. “Sexul este și el o problemă politică. Discutăm adesea despre sex, însă de cele mai multe ori într-un context negativ, asociindu-l cu violul sau cu abuzurile sexuale. Cred că ar trebui să începem să punem sexul într-o lumină pozitivă și cred că suedezii ar trebui să facă cât de mult sex își doresc”, a mai declarat ministrul pentru BBC.
http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-international/ministrul-sanatacii-din-suedia-sexul-galagios-e-sanatos.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.