Moldova va ataca Suedia cu toate vedetele

0
1696

Selecţionerul echipei naţionale a Moldovei de fotbal, Alexandru Curteian, a anunţat lotul lărgit pentru meciul din preliminariile EURO 2016 cu Suedia. Din acesta nu lipsesc vedetele Artur Ioniţă, Alexandru Epureanu, Alexandru Gaţcan, Igor Armaş sau Victor Golovatenco.
Swedenfans1
În total, Curteian a convocat 28 de jucători, dintre care în lotul final vor rămâne 23 de fotbalişti. Selecţionerul a chemat la naţională trei portari. Este vorba despre Ilie Cebanu, de la Mordovia, Nicolae Calancea, de la Ceahlăul Piatra-Neamţ, şi Alexei Coşelev, de la FC Tiraspol.

Căpitanul Alexandru Epureanu, de la Istanbul Başakşehir, Igor Armaş, de la Kuban, Victor Golovatenco, de la Sibir, Petru Racu, Denis Rassulov şi Iulian Erhan, toţi trei de la Milsami, Ştefan Burghiu şi Ion Jardan, ambii de la Zimbru, Veaceslav Posmac şi Sergiu Cojocari, de la Dacia, Maxim Antoniuc, de la Sheriff, şi Vadim Bolohan, de la FC Tiraspol, sunt fundaşii convocaţi de către Curteian.
http://unimedia.info/stiri/Moldova-va-ataca-Suedia-cu-toate-vedetele-90615.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.