Nimeni nu vrea sa cumpere aceasta casa din Suedia din cauza numelui localitatii in care se afla. Cum se numeste satul

0
2220

Este scoasa la vanzare de mai bine de 1.000 de zile si are un pret foarte bun, dar cu toate acestea nu au aparut cumparatori. Iar oamenii incep sa suspecteze ca asta se intampla din cauza numelui neobisnuit al localitatii in care se afla…
Proprietatea, aflata in sudul Suediei, s-ar fi vandut, in mod normal, imediat, pentru ca in zona nu sunt foarte multe locuinte disponibile. Insa, potrivit The Local, casa cu doua dormitoare de langa Laholm in Halland, care costa in jur de 40.000 de euro, nu are succes din cauza adresei.
61690562
Ea este situata in satul Snorrslida, care in suedeza se traduce prin „penis vagin„.

Bineinteles, acest nume neobisnuit a provocat pe mediile online de socializare o isterie generala si foarte multi suedezi se distreaza copios. Astrid a comentat: „HAHAHAHAHAAAA exista in Suedia un loc care se numeste Snorrslida„, iar Kaye a spus: „Este un loc in Suedia care se numeste Penis Vagin. Inca un motiv sa iubesc Suedia„.
Totusi, agentul imobiliar care are in portofoliu aceasta casa, Henrik Hakansson, spune ca nu numele localitati este motivul pentru care aceasta casa este inca pe piata. „Casa este intr-o stare proasta. Nu este de vina numele. Aceasta casa a mai fost vanduta in urma cu 10 ani, iar numele ara acelasi. Si atunci era in aceeasi stare. Pana la urma se va vinde„, a spus agentul.
sursa :  http://stirileprotv.ro/show-buzz/fun/nimeni-nu-vrea-sa-cumpere-aceasta-casa-din-cauza-numelui-localitatii-in-care-se-afla-cum-se-numeste-satul.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.