O reclamă pentru o reţea de telefonie din Suedia, cu un buget uriaş, a fost filmată în Portul Constanţa şi la Cheile Dobrogei

0
1929
Constanţa poate să fie cadru de film. A demonstrat-o Sergiu Nicolaescu în filmele sale, dar ne-o arată şi regizorii moderni de film sau reclame. Cea mai recentă realizare este un spot pentru o reţea de telefonie mobilă din Suedia. Nu este o simplă reclamă de 30 secunde, ci un adevărat film de scurt metraj cu un buget mare şi decoruri pe măsură.
646x404
Clientul care a cerut reclama este compania Three Mobile, iar de producţie s-a ocupat o firmă din Londra şi un regizor spaniol. Ei au contactat însă un partener local din România (Iconfilms) şi aşa au ajuns să lucreze şi cu o companie de producţie video din Constanţa.

Povestea din reclamă Titlul filmului de scurt metraj este „True Love”, iar primele imagini arată o tânără care foloseşte un telefon mobil pentru a înregistra discuţia pe care o are cu un bătrân, cel mai probabil bunicul ei. Acesta îi spune cum, în urmă cu 101 ani avea 18 ani. Tânărul de atunci şi-a sunat iubita de la un telefon public şi şi-a dat întâlnire cu ea lângă un vechi stejar (The old oak). Era momentul în care începea Primul Război Mondial. Tânărul este încoroporat şi îl vedem la bordul unei nave şi apoi într-un port. Următoarele cadre sunt din timpul războiului şi soldatul supravieţuitor ajunge la stejarul bătrân. Doar că iubita lui îl aştepta în barul numit „The Old Oak”. Cadrele finale ne sugerează că în epoca modernă comunicarea este mult mai facilă. În plus, bătrânul povestitor pare să-şi fi găsit iubita pînă la urmă.

Citeste mai mult: adev.ro/nobbr5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.