Premierul Suediei critica atitudinea lui David Cameron fata de romani si bulgari

1
3085


Premierul Suediei, conservatorul Fredrik Reinfeldt, l-a criticat marţi pe omologul său britanic, David Cameron, subliniind că Guvernul de la Stockholm nu a constatat vreo imigraţie masivă a românilor şi bulgarilor, informează Global Post.

„Cred că este o situaţie nefericită. Cred într-o Europă care trebuie să fie deschisă, în care să avem libertate de circulaţie şi în care trebuie să ne întrebăm mai degrabă cum se pot integra mai uşor străinii pe piaţa muncii", a declarat Reinfeldt, referindu-se la discursul lui Cameron.

Reinfeldt a dezvăluit că, prin deschiderea pieţei muncii cetăţenilor români şi bulgari, Suedia nu a constatat vreun aflux masiv de persoane care să încerce să beneficieze de indemnizaţii sociale.

Premierul Suediei critica atitudinea lui David Cameron fata de romani si bulgari

1 COMENTARIU

  1. Nu a-ti constatat vreun aflux masiv de romani si bulgari domnule Reinfeld care sa incerce sa beneficieze de indemnizatii sociale pentru ca romanii si bulgarii nu au dreptul la aceste indemnizatii si nu au nici un sprijin special din partea autoritatiilor suedeze.In afara de cateva ajutoare pentru studíi care sunt modeste cetatenii europeni nu beneficiaza de nici un sprijin din partea statului suedez,nici de integrare,nici locuinte sociale…….deci absolut nimic.Poti veni ,te poti angaja si poti munci in Suedia,atat ofera Suedia posibilitatea de a munci in aceasta tara si atat.Cat despre gasirea unui job care sa-ti asigure un statut aici e poveste lunga si cei ce sunt deja aici stiu despre ce vorbesc: Aproape imposibil !!!! Un mare ipocrit acest Reinfeld….ca toti suedezii dealtfel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.