Printesa Madeleine a Suediei este insarcinata. Cand va naste

0
2388

Prinţesa Madeleine a Suediei şi soţul ei, expertul în finanţe americano-britanic Christopher O’Neill, aşteaptă primul lor copil care se va naşte în martie 2014, a anunţat marţi Curtea regală suedeză, informează AFP.

"Prinţesa Madeleine şi Chris O’Neill au marea bucurie să anunţe că aşteaptă un copil. Viitoarea mămică se simte bine, iar naşterea este prevăzută pentru începutul lunii martie 2014", a anunţat Curtea regală suedeză într-un comunicat redactat în suedeză şi engleză.

Anunţul oficial a fost publicat şi pe pagina de Facebook a prinţesei Madeleine şi pe pagina de Facebook a Curţii regale.

"Suntem foarte fericiţi şi abia aşteptăm să devenim părinţi", a spus prinţesa Madeleine, în vârstă de 31 de ani, pe contul ei de Facebook. Acest mesaj a generat peste o mie de comentarii – în principal mesaje de felicitare – în mai puţin de o oră, marţi dimineaţă.

"Vă transmit felicitările mele şi pe cele ale guvernului", a declarat premierul suedez Fredrik Reinfeldt, citat de tabloidul Aftonbladet.

Madeleine, fiica cea mică a regelui Carl XVI Gustaf şi al reginei Silvia, s-a căsătorit pe 8 iunie cu Chris O’Neill, în prezenţa a peste 500 de invitaţi în rândul cărora s-au aflat numeroşi reprezentanţi ai caselor regale europene.

mai mult :

Printesa Madeleine a Suediei este insarcinata. Cand va naste

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.