Prințul Carl Philip al Suediei și prințesa Sofia au devenit părinți pentru a doua oară

0
1974

Prințul Carl Philip al Suediei și prințesa Sofia au devenit părinți pentru a doua oară, joi, a anunțat casa regală suedeză, fără să dezvăluie numele și sexul bebelușului, informează DPA.
Atât mama, cât și bebelușul — care s-a născut la ora locală 11:24 (09:24 GMT) — se simt bine și au o stare de sănătate bună, a anunțat Svante Lundqvist, mareșalul casei regale suedeze.
Bebelușul este cel de-al șaselea nepot al regelui Carl XVI Gustaf al Suediei și al reginei Silvia.
Primul copil al cuplului princiar suedez, prințul Alexander, s-a născut în aprilie 2016.
Carl Philip, în vârstă de 38 de ani, s-a căsătorit cu Sofia Hellqvist, fost top-model, în vârstă de 32 de ani, în iunie 2015. În urma căsătoriei cu prințul Carl Philip, Sofia Hellqvist a primit titlul oficial de prințesă și cel de ducesă de Varmland.
Prințul Carl Philip este al doilea dintre cei trei copii ai cuplului regal din Suedia. Sora lui cea mare, Victoria, este prințesă moștenitoare, iar sora cea mică este prințesa Madeleine.


Prințesa Madeleine și soțul ei, Christopher O’Neill, un bancher americano-britanic și analist în securitate bancară, au anunțat pe 27 august că așteaptă venirea pe lume a celui de-al treilea copil al lor.
AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.