Recomandam : Filantropica Suedia (VIDEO)

0
2435

UPPSALA. Suedia. În ultimii ani am văzut aceleași moace de romi cerșind pe străzile din Uppsala. I-am întâlnit la fiecare călătorie în sanatoriul suedez.

O familie din Mehedinți, pare-mi-se, avea ca teren de activitate întreaga localitate. Tatăl cerșea cu acordeonul, iar soția cu copiii, schimbând punctele strategice: pasajul de la gară, magazinul central de alcool (cel mai important loc dintr-un oraș suedez), supermarket-urile ICA, strada pedestră cu magazine chic sau parcările aglomerate de biciclete. La biserici nu cerșește nimeni, că suedezii nu dau pe acolo.

Explozie de romi

În 2013 remarc o adevărată explozie/invazie de romi pe străzile din Stockholm și Uppsala. Unii din Teleorman. Alții din Moldova. Am încercat să vorbesc cu câțiva, dar nu am reușit să aflu mare lucru (dar nici nu am plătit pentru informație). În Uppsala sunt acum aproximativ 50-70 de cerșetori romi, care activează la toate intersecțiile străduțelor din centru, iar în capitală sunt omniprezenți la stațiile de autobuze, metrou, magazine și în centru. Se rotesc în permanență și folosesc același model de pahare de cafea.

mai mult la :

Filantropica Suedia (VIDEO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.