AcasăGöteborgRomânia, studiu de caz pentru străini. Medic din Suedia: „Colegii mei mi-au...

România, studiu de caz pentru străini. Medic din Suedia: „Colegii mei mi-au spus că această mentalitate colectivă este fără precedent în UE”

-

Un medic român stabilit în Suedia, Laura Ghibu, trage un semnal de alarmă asupra mentalității românilor, care n-au încredere în datele științifice atunci când vine vorba despre vaccinare, scrie Digi24. Ea spune că ceea ce se întâmplă în România n-are nicio explicație logică pentru un cercetător străin și foarte probabil România va deveni obiectul unui studiu de caz, iar fenomenul va primi și un nume. Între timp, România a început să fie deja subiect de știri în presa internațională.

„Fenomenul acesta de a nu accepta vaccinarea – din teamă, din credința că vaccinul nu este destul de experimentat, că nu suntem cobai etc. – ne-a făcut, de fapt, să devenim o țară de cobai, care probabil va fi studiată. Colegii mei mi-au spus că această mentalitate colectivă de a nu crede în datele științifice este fără precedent în Uniunea Europeană și este un fenomen pe care ar dori să-l studieze și probabil că acest fenomen va primi și un nume”, a declarat sâmbătă, la Digi24, medicul Laura Ghibu.

/universul.net/romania-studiu-de-caz-pentru-straini-medic-din-suedia-colegii-mei-mi-au-spus-ca-aceasta-mentalitate-colectiva-este-fara-precedent-in-ue/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

După Danemarca, și Suedia va implementa pașaportul digital: devine funcțional din...

Miercuri, Danemarca a anunţat un proiect asemănător pentru dezvoltarea unui paşaport digital care să fie utilizat de persoanele vaccinate împotriva noului coronavirus. Suedia a anunţat...