România – Suedia, barajul în Cupa Davis. De ce e un meci de răscruce pentru români?

0
1636

Din mai multe puncte de vedere, atât România, cât şi Suedia se găsesc într-un moment zero înaintea întâlnirii directe din barajul Grupei I a Cupei Davis, din acest weekend, de la București.

Oaspeţii au împrospătat complet lotul, acordând încredere unor jucători foarte tineri, dar lipsiţi de experienţă, în vreme ce noi l-am reactivat pe Florin Mergea, dar avem de gestionat lipsa lui Victor Hănescu, retras din echipa naţională. Nu sunt prea multe de câştigat în weekend, în schimb, de pierdut, da. Învinsa riscă să se afunde în abisul zonei euro-africane a celei mai importante competiţii interţări din tenisul mondial.
Atât România, cât şi Suedia vin după înfrângeri împotriva Ucrainei, suferite la începutul anului. România a cedat cu 1-3, la început de februarie, în întâlnirea din turul I al Grupei I, iar Suedia, beneficiară a unui tur liber, i-a primit pe Stakhovsky & Co. mai apoi, în a doua rundă, desfăşurată pe teren propriu, în luna aprilie, încasând un 1-4. Din acest prim tur al Play-off-ului de rămânere în Grupa I a zonei euro-africane, învingătoarea va reporni la drum, în 2015, tot în Grupa I. În schimb, învinsa va avea de disputat, chiar luna viitoare, o întâlnire decisivă
Citește articolul complet, cu toate detaliile care contează despre meciul Romania-Suedia, pe Treizecizero.ro
 
România – Suedia, barajul în Cupa Davis. De ce e un meci

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.