Sărbătorirea hramului parohiei ortodoxe române din Uppsala, Suedia

0
2123
Sâmbătă, 31 ianuarie 2015 Preasfințitul Părinte Episcop Macarie al Europei de Nord s-a aflat în mijlocul românilor din orașul suedez Uppsala, cu prilejul sărbătoririi hramului parohiei Sfinții Trei Ierarhi Vasile cel Mare, Grigorie Teologul și Ioan Gură de Aur, după cum informează www.episcopiascandinavia.se. La această sărbătoare, tânăra suedeză Maria-Elena a primit Taina Sfântului Botez.
_DSC9007_w747_h800_q100
În cuvântul de învățătură, Preasfințitul Părinte Macarie s-a referit la viața și lucrarea Sfinților Trei Ierarhi, apoi a felicitat pe părintele paroh Dan Virgil Păcurar și pe enoriașii parohiei, încurajându-i în misiunea lor jertfelnică. Ierarhul le-a oferit celor prezenți mai multe cărți de folos duhovnicesc, îndrumându-i pe calea adevăratei vieți creștine. Nou botezata Maria-Elena a primit în dar din partea părintelui episcop o icoană a Maicii Domnului, Sfânta Scriptură și câteva din lucrările Sfinților Părinți ai Bisericii, traduse și editate în limba suedeză.

– See more at: http://basilica.ro/sarbatorirea-hramului-parohiei-ortodoxe-romane-din-uppsala-suedia-103912.html#sthash.DzzM1DTs.dpuf

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.