Satule de agresiunile sexuale ale migrantilor, femeile din Suedia infiinteaza „GARDA antipipaire”

0
2278

Un grup de femei din Suedia va asigura paza piscinelor publice din orasul suedez Kalmar, dorind in acest fel sa se asigure ca nu vor mai exista agresiuni sexuale asupra copiilor si fetelor tinere, venite din partea refugiatilor.
Siri Bernhardsson a creat „Garda antipipaire”, dupa ce in Suedia au fost raportate mai multe cazuri de viol si molestare sexuala la piscinele publice din tara. Femeia de 24 de ani spune ca este nevoie de acest grup pentru ca femeile si copiii din Suedia nu se mai simt in siguranta atunci cand merg sa inoate la piscina.
„Site-urile de stiri sunt practic inundate cu articole despre molestari si violuri care au loc in piscinele publice din Suedia”, spune tanara. Weekend-ul trecut, ea si colegii sai l-au petrecut la piscina publica din Kalmar.
Ea spune ca scopul grupului este de a asigura o protectie in plus oamenilor din centrele acvatice si de a sprijini femeile si copiii care se simt in nesiguranta in aceste locuri. „Ma intristeaza faptul ca multe femei nu merg la piscina de teama ca li s-ar putea intampla ceva”, a continuat ea, citata de Daily Mail.
garda2-610x300

http://www.aktual24.ro/satule-de-agresiunile-sexuale-ale-migrantilor-femeile-din-suedia-infiinteaza-garda-antipipaire/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.