Stockholm: Violente nocturne intr-un cartier defavorizat, pentru a doua noapte consecutiv, politia a arestat sapte persoane

0
2239


Sapte persoane au fost arestate in Stockholm, in urma confruntarilor cu politia, in a doua noapte de violente dintr-un cartier defavorizat al orasului, un fenomen care s-ar putea extinde si la alte cartiere, a anuntat marti politia suedeza, citata de AFP.

Patru persoane au fost plasate in arest preventiv, doua dintre ele au fost eliberate dupa ce au dat declaratii si o a treia eliberata imediat, deoarece avea sub 15 ani, a explicat seful politiei locale, Jorgen Karlsson.

"Aproximativ 10 masini au fost incendiate (…) si sapte politisti au fost raniti usor", a adaugat el.

Intre 50 si 100 de persoane au luat parte la confruntari. Pana la 300 de oameni au iesit pe strazi, "probabil mai multi decat duminica", a declarat Karlsson.

Confruntarile, foarte probabil legate de decesul, saptamana trecuta, a unui barbat de 69 de ani, ucis de politie dupa ce a amenintat cu o maceta oamenii legii, au izbucnit duminica seara in cartierul Husby. Tinerii au incendiat masini si au aruncat cu pietre in politisti.

mai mult :

Stockholm: Violente nocturne intr-un cartier defavorizat, pentru a doua noapte consecutiv, politia a arestat sapte persoane

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.