SUEDIA A CÂŞTIGAT FINALA EUROVISION 2015. Pe ce loc s-a clasat România – FOTO, VIDEO

0
1818

Suedia a câştigat finala EUROVISION 2015, cu piesa „Heroes”, interpretată de Måns Zelmerlöw. România, reprezentată de trupa Voltaj, cu melodia „De la capăt/ All Over Again”, a ocupat poziţia 15-a. Finala a avut loc sâmbătă seară, la Wiener Stadthalle
Cea de-a 60-a ediţie a concursului Eurovision s-a desfăşurat la Viena, în Austria, după ce artistul travestit Conchita Wurst a câştigat ediţia din 2014 a competiţiei, cu piesa „Rise Like a Phoenix”.

Ediţia din 2016 a concursului Eurovision se va desfăşura în Suedia, după ce cântăreţul Måns Zelmerlöw a câştigat competiţia din acest an, cu piesa „Heroes”, care a obţinut un total de 365 de puncte.

„Suntem cu toţii eroi, indiferent cine suntem, pe cine iubim şi în cine credem. Suntem cu toţii eroi”, a spus Måns Zelmerlöw la finalul competiţiei. El a precizat că este extrem de fericit că a câştigat Eurovision 2015 şi le-a mulţumit tuturor celor care l-au votat.
http://www.mediafax.ro/life-inedit/suedia-a-castigat-finala-eurovision-2015-pe-ce-loc-s-a-clasat-romania-foto-video-14314094

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.