Suedia ajută România în tragedia de la Clubul “Colectiv”

0
2063

Ca răspuns la apelurile Ambasadei României la Stockholm și prin dedicația și strădania domnului Lars Hode, președintele Societății Medicale Suedeze de Laseroterapie și doamnei Olivia Costea, Consul Onorific al României, o generoasă și utilă punte medicală de legătură și asistență s-a stabilit între Suedia și România, în beneficiul ajutorării victimelor teribilului accident de la Clubul “Colectiv” din București.
Profesorul L. Hode și doctorul O.Costea s-au deplasat în România unde au realizat evaluarea mai multor pacienți internați la spitalele Universitar București, Bagdasar Arseni și de Arși, stabilindu-se modul în care se va iniția și evolua tratamentul laser pentru pacienții în cazul cărora acest gen de tratament  este necesar și util. Domnul Lars Hode a dus în România și câteva aparate laser care să fie folosite la tratamentul victimelor internate.
Echipa medicală suedeză va coopera cu medici terapeuți români din cele trei spitale în scopul asigurării celui mai bun tratament posibil pentru pacienții internați.
img_9014

Ambasada României la Stockholm adresează și pe această cale mulțumiri și își exprimă recunoștința față de experții suedezi și partenerilor din România care își aduc aportul la alinarea suferințelor celor care au fost afectați și continua să sufere în urma tragicului eveniment.
http://stockholm.mae.ro/local-news/1050

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.