Suedia are probleme serioase :) Cum se cheamă masturbarea feminină? Provocare amuzantă lansată de suedeze

0
2190

În Suedia a fost lansat un concurs naţional pentru a se găsi un nume care să descrie plăcerea sexuală pe care femeile şi-o provoacă singure. Femeile din Suedia, deranjate de faptul că nu există un cuvânt pentru masturbarea feminină în dicţionar, au creat un concurs inedit prin care se va inventa un nou cuvânt care să desemeneze această activitate sexuală

female-masturbation

În Suedia nu există niciun cuvânt care să denumească concret procesul de masturbare al femeilor. RFSU, o asociaţie non-guvernamentală, a decis să organizeze un concurs naţional în urma căruia să se aleagă un termen care să definească această plăcere intimă a femeilor.

Când vine vorba de masturbare, oamenii cred că este o practică masculină„, a explicat o purtătoare de cuvânt a organizaţiei, Kristina Ljungros. „Absența unui cuvânt uzual pentru masturbarea feminină sugerează că egalitatea între sexe aici, în Suedia, nu este efectivă„, a subliniat ea.
Dintre miile de sugestii au fost reţinute într-o primă fază 30 de cuvinte, urmând ca până la urmă să rămână unul singur. Între termenii aleşi figurează „klittra„, „pulla” sau „selfa„, anunţul alegerii urmând să fie făcut în iunie 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.