Suedia: Doi bărbați, morți în urma unui nou incident armat la Stockholm

0
2024

Doi bărbați au murit în noaptea de miercuri spre joi din cauza unor răni provocate de gloanțe în Kista, suburbie din nord-vestul capitalei suedeze Stockholm, relatează site-ul de știri thelocal.se. Incidentul armat a avut loc într-o zonă rezidențială din apropierea unei școli din Kista.

”La 22:06 am fost alertați că în Kista au fost găsiți doi oameni cu răni provocate de gloanțe. Apelantul a menționat că o mașină a demarat în trombă”, a declarat Anna Westberg, purtătoare de cuvânt a poliției din Stockholm.

La scurt timp după primirea apelului, polițiștii s-au deplasat la locul tragediei, de unde i-au transportat pe cei doi bărbați la spitalul universitar Karolinska fără a mai aștepta ambulanța. Unul dintre cei doi bărbați a murit la o oră după incidentul armat, iar celălalt joi în jurul orei locale 04:00 (03:00 GMT).
Potrivit cotidianului suedez Aftonbladet, cei doi bărbați fuseseră împușcați în cap, dar informația nu a fost deocamdată confirmată de poliție.
În acest caz a fost lansată o anchetă, dar nu au fost operate arestări. Poliția suedeză a afirmat că nu dorește să facă speculații legate de motivele incidentului armat, însă nu a exclus o eventuală reglare de conturi între bande infracționale. Anchetatorii investighează și o eventuală legătură cu un dublu asasinat comis în timpul acestei săptămâni în zona orașului Stockholm.


AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.