Sute de masini incendiate in Suedia de tineri fara ocupatie: Autoritatile nu mai fac fata

0
1500

De la inceputul lunii iulie, aproape 200 de masini au fost incendiate in Suedia, putine fiind orasele mari care au scapat. Fenomenul nu este nou in aceasta tara, insa niciodata nu a avut amploarea actuala.

Autoritatile incearca sa prinda vinovatii si sa gaseasca solutii pentru stoparea fenomenului, fara prea mare succes insa, informeaza RFI Romania.
De exemplu, saptamana trecuta au ars 9 masini in Malmo si alte 11 in diverse localitati. Intr-un garaj din Stockolm incendiul pus intentionat la una dintre masini a distrus alte zece autovehicule aflate in jur.
Pompierii nu mai fac fata solicitarilor si, in ciuda eforturilor depuse de politisti, foarte putini faptasi au fost prinsi pana acum, informeaza sursa citata. Intr-o noapte au fost atat de multe solicitari incat pompierii le-au spus la telefon unor cetateni ce sa faca pentru a stinge incendiul, fiindca nu aveau cum sa ajunga la fata locului.
bil-brand-2-image-6151

http://www.ziare.com/europa/suedia/sute-de-masini-incendiate-in-suedia-de-tineri-fara-ocupatie-autoritatile-nu-mai-fac-fata-1433761

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.