Taximetristul violat îşi reface viaţa în Suedia

0
2466

Nicu a plecat din ţară după ce a fost părăsit de soţie


"Am fost nevoit să plec din ţară, de lângă copiii mei. Soţia m-a lăsat pentru că nu mai suporta să fie arătată cu degetul pe stradă pentru că era «nevasta violatului». Sunt în Suedia acum şi muncesc în construcţii. Nu câştig mare lucru, dar nu mai puteam lucra ca taximetrist acolo. Din «Nicu violatul» nu mă scotea nimeni, ajunsesem să fiu batjocura tuturor. Aici, nu mă ştie nimeni", ne-a povestit Nicu.

I-a ajuns. Nicu Stan, taximetristul "violat" de tânăra din Tulcea nu vrea să mai audă de România. Pentru că ajunsese batjocura tuturor, iar soţia l-a părăsit, Nicu a fugit la mii de kilometri depărtare.

La trei zile de la condamnarea Luminiţei Perijoc, Nicu Stan a aflat, şocat, sentinţa judecătorilor. E negru de supărare că femeia care i-a dat viaţa peste cap nu va face nici măcar o zi de puşcărie. Ea a primit patru ani de închisoare cu suspendare pentru tentativă de omor. "Nu se poate aşa ceva! Dacă furi şi o găină ajungi la închisoare, iar dacă dai cu cuţitul scapi cu suspendare. Mi-o fi zis că mă iubeşte, dar m-a lovit şi m-a nenorocit", ne-a spus necăjit Nicu. Şi asta nu este singura lui supărare.

mai mult la : 

Taximetristul violat îşi reface viaţa în Suedia – Click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.