Un detinut suedez a evadat pentru a merge la dentist

0
2330

Un deţinut a evadat dintr-o închisoare suedeză pentru a-şi trata o durere de dinţi, după care s-a predat poliţiei, fapta sa prelungindu-i pedeapsa cu o zi, relatează AFP.

Deţinutul a evadat la începutul lunii noiembrie de la închisoarea din Oestragaard, în sud-estul Suediei, cu două zile înainte de finalizarea pedepsei, “deoarece îl dureau dinţii şi voia să meargă la dentist”, au indicat responsabili ai închisorii. “După ce a ieşit de la dentist, s-a predat poliţiei”, potrivit aceloraşi responsabili. Bărbatul de 51 de ani se plânsese de durerea de dinţi responsabililor închisorii cu patru zile înainte de evadarea sa din această închisoare cu măsuri de securitate nu foarte stricte.

“Toată faţa îmi era umflată”, a explicat deţinutul pentru cotidianul suedez Dagens Nyheter. “Până la urmă nu am mai suportat”, a adăugat el.

Pedeapsa, care iniţial era de o lună de detenţie, a fost prelungită cu 24 de ore, responsabilii închisorii luând decizia să scadă ziua incidentului din timpul pe care trebuia să-l petreacă închis.

mai mult la :  Un detinut suedez a evadat pentru a merge la dentist

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.