Aflați cum să studiați fără taxe în Suedia

0
2317

Liceele şi universităţile din Braşov sunt invitate să se programeze pentru sesiunile de informare privind posibilităţile de studiu universitar din Suedia, ţară care nu percepe taxe de şcolarizare pentru cetăţenii UE. Participarea este gratuită.

Evenimentul are loc mâine, 16 februarie, la Hof Café (Piața Sfatului nr 14, lângă Cerbul Carpatin), și este organizat de Ambasada Suediei la Bucureşti în colaborare cu Centrul FILIA, Study in Sweden şi Hof Cafe.
Cu această ocazie, elevii şi studenţii vor putea afla informaţii despre modalitatea de aplicare şi procesul de selecţie la cele peste 900 de programe de masterat şi de licenţă în limba engleză, în peste 35 de universităţi din Suedia.
Informaţiile vor fi furnizate de Mihai Leontescu, coordonator proiecte şi comunicare la Ambasada Suediei la Bucureşti, absolvent de studii universitare în Suedia. Astfel, elevii şi studenţii dornici să afle mai multe despre posibilitatea studiilor în Suedia, sunt invitaţi să programeze vizite în intervalul orar 12.00 – 16.00, din oră în oră.

Programările pentru vizite, în grupuri de minimum 10 persoane, se fac prin email mihai.leontescu@gov.se sau la telefon 0735 308.917, astăzi, 15 februarie 2017.

sursa : www.mytex.ro

Lasă un răspuns