AcasăMalmöCORONAVIRUS | Suedia mai are doar 19 pacienți cu COVID-19 în stare...

CORONAVIRUS | Suedia mai are doar 19 pacienți cu COVID-19 în stare gravă

În același timp, recent, autoritățile suedeze au stabilit noi măsuri de relaxare a restricțiilor impuse pe fondul pandemiei. În acest sens, autoritatea pentru sănătate publică din Suedia a aprobat propunerea Guvernului de a creşte limita pentru publicul evenimentelor mari de la 50 la 500 de persoane. Numărul celor prezenţi la evenimente poate fi mai ridicat dacă locurile sunt numerotate, iar distanţa între persoane este de minimum un metru. Până acum, guvernul de la Stockholm recomanda păstrarea unei distanţe de doi metri pentru a se evita răspândirea coronavirusului.

-

Suedia are, în acest moment, doar 19 pacienți cu COVID-19 internați în secțiile de terapie intensivă. Cunoscută pentru abordarea sa total diferită față de cea a altor state în lupta cu epidemia de coronavirus, permițându-le oamenilor să trăiască aproape normal, cu magazine, restaurante și multe dintre școli deschise, Suedia a constatat că strategia sa nu a fost neapărat una de succes.

În acest moment, bilanțul infectărilor în țara nordică a depășit 84.000 în timp ce numărul victimelor a trecut de 5.800, potrivit datelor dinsponibile, la ora redactării acestei știri, pe site-ul worldometers.info.Totuși, potrivit aceleiași surse, în prezent, doar 19 pacienți diagnosticați cu COVID-19 din Suedia se află în stare gravă.

De la începutul pandemiei de coronavirus, 2.569 de pacienți au fost internați în secțiile de terapie intensivă din această țară, potrivit thelocal.se.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read