Două gemene din Indonezia, adoptate în Suedia, s-au întâlnit graţie unui şofer de taxi

0
2968

 

Două gemene născute în Indonezia în urmă cu aproape 29 de ani, adoptate de familii diferite, s-au regăsit în sudul Suediei, unde ele trăiau la o depărtare de aproximativ 40 de kilometri una de cealaltă, fără a şti că sunt surori.
Emelie Falk a povestit pentru AFP că i-a trebuit mai mult timp pentru a-şi da seama ca Lin Backman, o străină pentru ea până acum un an, este chiar sora ei geamănă. Când Lin m-a sunat pentru a mă anunţa rezultatele testelor ADN, am început să râd pentru că mi se părea totul foarte ciudat, dar în acelaşi timp cool”, povestea ea.

Potrivit testelor ADN efectuate în ultimă cu aproximativ două luni, după prima lor întâlnire în ianuarie 2010, sunt şanse de 99,98% ca Emilie Falk şi Lin Backman să fie surori. Cele două fetiţe au fost adoptate dintr-un orfelinat din Semarang din nordul Indoneziei, de două cupluri din Suedia. Însă în nici unul dintre documentele lor nu se preciza ceva despre existenţa unei surori gemene. Totuşi, când părinţii lui Lin Backman au părăsit orfelinatul cu bebeluşul, şoferul taxiului le-a pus o întrebare ciudată: "Ce se va întâmpla cu celălalt bebeluş, sora?” Şi şoferul a scris numele indonezian al fetelor pe o bucată de hârtie.  Acest petic de hârtie i-a ajutat pe părinţii lui Lin Backman să descopere familia Falk din Suedia. Cele două familii s-au întâlnit în repetare rânduri, când cele două surori erau încă micuţe pentru a compara actele lor. Părinţii au cercetat documentele de adopţie, dar… Cuplurile Falk şi Backman

 

 

Lasă un răspuns