Povestea unei verighete suedeze. Pierdută în 1995, găsită pe un morcov cules din grădină

0
2927

Un cuplu de suedezi a avut surpriza să găsească verigheta pierdută în urmă cu 16 ani, şi nu oricum, ci în jurul unui morcov proaspăt cules din grădina familiei. 

Lena Paahlsson şi-a pierdut verigheta în 1995, în timpul pregătirilor de Crăciun, atunci când a dat-o jos de pe deget, presată fiind de îndatoririle din bucătărie.
Au urmat zile întregi de căutări, pe lângă valoarea sentimentală, verigheta fiind o creaţie proprie a Lenei Paahlsson, dar membrii familiei nu au găsit verigheta şi în cele din urmă au renunţat să o mai caute. 

La 16 ani după evenimentul nefericit, soţii Paahlsson au avut parte de o mare bucurie, atunci când au descoperit verigheta pe unul din morcovii culeşi din grădină. "Morcovul s-a dezvoltat prin inel. E pur şi simplu de necrezut", a spus soţul Lenei, Ola, într-un interviu pentru ziarul suedez Dagens Nyheter, citat de BBC. 
Soţii cred că inelul  s-a pierdut printre resturile de legume împrăştiate  prin grădină, ca îngrăşământ natural. O altă variantă este ca resturile vegetale, împreună cu inelul, să fi fost înghiţite de vreun animal din gospodărie. (C.S.)bbc.co.uk

Povestea unei verighete. Pierduta in 1995, gasita pe un morcov cules din gradina

Lasă un răspuns