AcasăŞtiriRĂZBOIUL de pe străzile Suediei: majoritatea covârșitoare a suedezilor e de acord...

RĂZBOIUL de pe străzile Suediei: majoritatea covârșitoare a suedezilor e de acord cu intervenția ARMATEI împotriva bandelor care au făcut ca țara scandinavă să aibă cea mai mare rată a criminalității violente din Europa

-

Un studiu realizat de Institutul SOM de la Universtatea din Göteborg, Suedia, a arătat că aproximativ 80% dintre suedezi sunt de acord cu desfășurarea forțelor militare în zonele cu probleme din marile orașe, pentru a ajuta poliția să facă față criminalității violente. În momentul de față Suedia are o rată a criminalității de aprope trei ori mai mare decât media europeană, fapt evidențiat de un studiu făcut în luna mai de Consiliul Național Suedez pentru Prevenirea Criminalității (Brå), numit „Omuciderea cu arme în Suedia și în alte țări europene”.

Multe crime sunt săvârșite cu arme de foc și, fapt greu de imaginat în majoritatea țărilor europene, prin numeroase atacuri cu bombe. În 2019, de exemplu, au avut loc 257 de astfel de atacuri, ceea ce a fost o creștere foarte mare față de anul precedent, când s-au înregistrat 162 de atacuri cu bombe, ceea ce era oricum un număr imens.

mai mult la    /podul.ro/

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

Descoperă mai multe la Suedia ⓜ mapamond domains

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura