Un scandal cu tentă sexuală, în care sunt implicate mai multe prostituate de origine română, a izbucnit în capitala Suediei Stockholm. Un număr de 11 persoane, între care o vedetă TV, un politician și un preot de rang înalt sunt cercetate pentru că frecventau bordeluri ilegale.

Un fost boxer, Paulo Roberto, de 51 de ani, vedetă TV, a fost arestat de poliția suedeză în urma unor razii ale poliției, la mai multe adrese unde funcționau bordeluri ilegale. Pe lângă acesta, au mai fost arestați ori amendați președintele consiliului municipal din Kungsbacka, Hans Forsberg, și un preot cu rang înalt, pentru că au apelat la serviciile sexuale ale unor prostituate românce, potrivit stiridiaspora.ro.

În total, poliția suedeză are în vizor 11 persoane care au cumpărat servicii sexuale de la prostituatele romance care lucrau într-un apartament transformat în bordel ilegal. Reprezentanții poliției au arătat, într-o informare pentru presă, că cea mai populară prostituată este o adolescentă de 15 ani din România.

mai mult la  /evz.ro/

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns