Suedezii au dat spaga politicienilor romani pentru a obtine contractul 112

0
2951

Dovada că banii de la Ericsson au ajuns în conturile firmei lui Cristian Sima

Serviciul de presă al Ericsson susţine că firma nu a plătit niciodată mită pentru obținerea vreunui contract și că nu a făcut nici o plată către WBS Holding, firma lui Cristian Sima, însă foşti angajaţi au deturnat fonduri şi au transferat bani în contul acestei societăţi.

"O investigație internă a companiei referitoare la o deturnare de fonduri efectuată de fosti angajați Ericsson din România și Suedia a descoperit că aceștia au transferat bani în contul WBS Holding în perioada 2000-2003", se arată într-un răspuns al companiei către RISE Project.

Ericsson mai spune că a inițiat o acțiune în justiție împotriva lui Thomas Lundin, fost manager al firmei în România si ca a si câstigat acel demers care a fost făcut pentru a recupera fondurile care ar fi fost fraudate de către acesta.

CITEŞTE ÎNTREGUL RĂSPUNS AL ERICSSON AICI!

Într-un interviu acordat în Islanda, brokerul Cristian Sima a dezvăluit că poate demonstra faptul că Ericsson i-a virat bani în conturi jurnalistului Bogdan Chirieac, bani care au ajuns în cele din urmă la politicieni aflaţi în campanie. 

CLICK AICI PENTRU A URMĂRI INTERVIUL ACORDAT DE BROKERUL CRISTIAN SIMA POSTULUI DE TELEVIZIUNE ISLANDEZ RUV TV

Lasă un răspuns