Suedia. Arestată pentru că și-a închis fiul în casă timp de 30 de ani

Autorităţile suedeze au anunţat marţi arestarea unei femei septuagenare, suspectată că şi-a ţinut fiul închis în casă timp de 28 de ani, relateaă AFP citat de Agerpres. Fiul bătrânei a fost descoperit, potrivit presei suedeze, într-un apartament situat la periferia orașului Stockholm.

0
1248

O femeie din Suedia, în vârstă de 70 de ani, a fost arestată pentru că și-ar fi ținut copilul închis în casă aproape 30 de ani, în condiții mizere, greu de imaginat. Când a fost găsit de autorități, fiul acesteia, acum în vârstă de 41 de ani, era subnutrit, prezenta plăgi infectate la picioare și aproape că nu mai avea nici un dinte în gură.

„Mama este suspectată de privare de libertate şi de vătămare corporală”, a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al poliţiei, Ola Osterling.

Fiul, în vârstă de 41 de ani „a stat închis foarte mult timp” în apartamentul familiei, situat în Haninge, o suburbie a capitalei Stockholm, a precizat el. Potrivit publicaţiilor Expressen şi Aftonbladet, femeia l-a ţinut închis timp de 28 de ani după ce l-a retras de la şcoală când avea 12 ani.„Alerta a fost dată de o persoană din familie, după ce l-a văzut pe fiu”, a confirmat procuratura într-un comunicat.

mai mult la /www.click.ro/

Lasă un răspuns