Un PARLAMENTAR suedez BEAT scuipă și GROHĂIE în fața unui polițist. A doua zi demisionează din funcție!

0
2527


Un PARLAMENTAR suedez BEAT scuipă și GROHĂIE în fața unui polițist. A doua zi demisionează din funcție!

Un parlamentar de extremă-dreaptă din Suedia a demisionat, azi, ca urmare a unor remarci rasiste, la doar două săptămâni după un scandal similar în care a fost implicat partidul său informează AFP.

Parlamentarul Lars Isovaara (53 de ani) este vizat de o plângere pentru insulte rasiste.

Într-un sondaj de opinie publicat lîn urmă cu o săptămână, partidul Democraţii din Suedia era creditat cu 12,3% din intenţiile de vot, o creştere cu 6,6% față de alegerile legislative din septembrie 2010, devenind cea de-a treia formaţiune ca popularitate din Suedia.

În noaptea de marţi spre miercuri, Isovaara, în stare de ebrietate şi însoţit de doi poliţişti veniţi să investigheze furtul rucsacului său, a scuipat şi a imitat grohăiturile unui porc în faţa agentului de pază și ordine, care i-a deschis uşa Parlamentului, pe care l-a acuzat că ar fi de origine străină. „Nu doresc să am de-a face cu oameni ca el”, a afirmat el, potrivit poliţiştilor care au depus plângere.

Citiţi mai mult: Un PARLAMENTAR suedez BEAT scuipă și GROHĂIE în fața unui polițist. A doua zi demisionează din funcție! – Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/un-parlamentar-suedez-beatscuipa-si-grohaie-in-fata-unui-politist-a-doua-zi-demisioneaza-10.html#ixzz2DirH3cuN
EVZ.ro

Lasă un răspuns