1.875 de euro din bugetul Avrigului, pentru o deplasare în Suedia

0
2373


În prima jumătate a lunii aprilie (10-11 aprilie), la Goteborg (Suedia) se va desfăşura cea de-a treia întâlnire de lucru URBAN-NEXUS, unul dintre cele mai importante proiecte europene în care este implicat, în ultima perioadă, Avrigul. Pentru ca oraşul să poată fi reprezentat la această întâlnire, Consiliul Local a adoptat recent Hotărârea nr. 20/2013, prin care a aprobat deplasarea unei delegaţii proprii, formată din trei persoane (primarul Arnold Gunter Klingeis, consilierul local Costin Bădilă şi ofiţerul de comunicare pentru acest proiect, Dorina Alecuşan) şi alocarea sumei de 1.875 euro, din bugetul local, pentru acoperirea cheltuielolor de deplasare. Din suma alocată, 600 de euro vor fi recuperaţi ulterior din bugetul proiectului.
În prima şedinţă a Consiliului Local Avrig ce se va desfăşura după întoarcerea delegaţiei oraşului din Goteborg, va fi prezentată o informare despre acest eveniment.
Consiliul Local Avrig a aprobat implicarea oraşului în acest proiect european în anul 2010, prin adoptarea Hotărârii nr. 114/2010.
Proiectul URBAN NEXUS a fost aprobat de Comisia Europeană la 1 septembrie 2011 şi are un buget total de 1.121.460 euro. Perioada de implementare este de trei ani.

1.875 de euro din bugetul Avrigului, pentru o deplasare în Suedia

Lasă un răspuns