200 de joburi pentru români în Suedia. Salarii între 1.500 şi 4.000 euro

0
2943

Cel puţin 200 de locuri de muncă sunt vacante în momentul de faţă pentru românii care vor să muncească temporar în Suedia, potrivit site-urilor de recrutare. Vezi mai jos posturi şi salarii.

O companie de construcţii recrutează muncitori calificaţi în construcţii de infrastructură (drumuri, trotuare, poduri, tunele) pentru a lucra în Suedia. Se caută în special fierari betonişti, dulgheri, turnători de beton şi lucrători de pavaj. Salariul acordat este de 8 euro pe oră, deci în jur de 2.000 euro pe lună. Vezi cerineţele la angajare aici.

O firmă de plasare personal selectează cameriste pentru hoteluri de 4-5 stele care să lucreze în timpul sezonului de vară în Grecia, cu  posibilitate continuare a contractului în Suedia. Interviul final cu angajatorul din străinatate va aveal loc la târgurile de joburi din 25 februarie în Constanţa, 26 februarie Bucureşti şi luna martie Cluj-Napoca. Detalii aici.

Compania Scanway angajează şoferi de TIR pentru Suedia, cu experienţă de minim 2 ani pe comunitatea europeană, cu cunoştinţe de limba engleză şi disponibilitatea de a lucra 6-8 săptămâni şi 2-3 săptămâni concediu. Detalii despre joburi aici.

Salariile pentru sudorii români care cunosc limba engleză pornesc de la 2.000 de euro (vezi anunţurile de angajare aici), iar inginerii români cu experienţă de minim 2 ani pot primi 2.500 euro lunar (detalii aici).

Printre cei mai căutaţi specialişti români în Suedia sunt medicii specialişti şi asistentele medicale. Salariile medicilor pot ajunge la 4.500 euro. Vezi LISTA joburilor aici.

200 de joburi pentru români în Suedia. Salarii între 1.500 şi 4.000

Lasă un răspuns