AMANTA regelui Suediei, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre PERVERSIUNILE din dormitor: "Se excita când arunca în mine cu sushi"

0
3401

Cântăreaţa Camilla Henemark este în centrul unui imens scandal în Suedia după publicarea unei cărţi în care vorbeşte despre relaţia pe care ar fi avut-o cu regele Carl XVI Gustaf.

În cartea "Adio, viaţă dulce!", artista dezvăluie cu lux de amănunte cum s-a desfăşurat relaţia ei timp de doi ani cu monarhul suedez.

Camilla Henemark povesteşte că la prima întâlnire, după ce au mâncat într-un restaurant, s-au restras într-un separeu şi au făcut sex.

Numai că picanteriile încep în momentul în care Camilla vorbeşte despre gusturile ciudate ale regelui Carl Gustaf în materie de sex: "Adesea, înainte să facem sex, arunca în mine cu sushi şi prăjiturele, apoi ne îmbătam, ne îmbibam de alcool. Era ca un armăsar în călduri…"

Regele Juan Carlos a dezvirginat o tânără de 18 ani

Se pare că pasiunea pentru această cântăreaţă a fost destul de puternică, din moment ce, într-o altă carte, apărută în 2010, "Monarhul fără chef", este dezvăluit faptul că regele a vrut la un moment dat să fugă în lume cua acesta. "Regina Silvia, în vârstă de 34 de ani, ştia, dar nu a putut face nimic în privinţa asta, căci regele s-a îndrăgostit ca un adolescent, vrând să fugă cu Camilla undeva, pe o insulă pustie, şi să trăiască cu nuci de cocos", susţin autorii cărţii.

Regina Sofia, supărată foc pe Regele Juan Carlos

Şi nu este singurul scandal sexual dezvăluit în această carte! Cele relatate de Thomas Sjoberg (unul dintre autorii cărţii) au lăsat lăsat cu gura căscată opinia publică suedeză: sex în grup, stripteuze, fete sărace ispitite cu promisiuni să se culce cu el, prostituate sau folosirea Serviciilor Secrete drept paravan pentru o cât mai deplină intimitate.

Scandalos este faptul că rege Carl Gustaf nici măcar nu s-a străduit să nege dezvăluirile despre aventurile sale cu fete sărace, recunoscându-le senin.

Citeşte şi: 800.000 de dolari pentru cerceii oferiţi amantei de regele Carol al II-lea

AMANTA regelui Suediei, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre .

Lasă un răspuns