ATV furat in Suedia, confiscat la Nadlac

0
1738
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au descoperit un ATV care a fost declarat furat din Suedia și pe care un cetăţean român încerca să-l introducă în ţară.
În data de 08.03.2015, în jurul orei 18.20, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, pe sensul de intrare în ţară un cetăţean român în vârstă de 26 de ani, din județul Bacău care a condus un microbuz  marca „Citroen”, înmatriculat în Suedia.
kawasak_atv
La controlul specific efectuat, şoferul a declarat că transportă un ATV marca KTM proprietate personală, pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Cu ocazia verificărilor în bazele de date a rezultat faptul că ATV figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de Suedia la data de 08.08.2014. Tânărul a declarat că a cumpărat ATV-ul cu 2000 de coroane suedeze în urmă cu trei săptămâni, de la un necunoscut. ATV-ul a fost reţinut în vederea confiscării, iar poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală pentru  infracţiunea de  tăinuire la furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.