ATV furat in Suedia, confiscat la Nadlac

0
1965
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au descoperit un ATV care a fost declarat furat din Suedia și pe care un cetăţean român încerca să-l introducă în ţară.
În data de 08.03.2015, în jurul orei 18.20, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, pe sensul de intrare în ţară un cetăţean român în vârstă de 26 de ani, din județul Bacău care a condus un microbuz  marca „Citroen”, înmatriculat în Suedia.
kawasak_atv
La controlul specific efectuat, şoferul a declarat că transportă un ATV marca KTM proprietate personală, pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Cu ocazia verificărilor în bazele de date a rezultat faptul că ATV figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de Suedia la data de 08.08.2014. Tânărul a declarat că a cumpărat ATV-ul cu 2000 de coroane suedeze în urmă cu trei săptămâni, de la un necunoscut. ATV-ul a fost reţinut în vederea confiscării, iar poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală pentru  infracţiunea de  tăinuire la furt.

Lasă un răspuns