Delegatia Romaniei la Eurovision a ajuns in Suedia

0
2454

In dimineata zilei de 8 mai, delegatia Romaniei la Eurovision a ajuns la Malmo. Plecarea a fost in zori, iar Cezar si echipa care il insoteste in Suedia au facut o escala la Praga, apoi la Copenhaga, de unde autobuzul ii astepta deja sa ii duca in Malmo, la hotelul unde sunt cazati, aproape de Turning Torso Tower (¬Turnul rasucit¬), un zgarie-nori impresionant, unul dintre simbolurile orasului.

Cu toata oboseala dupa o noapte alba, romanii au facut un drum pana la Malmo Arena, locul unde, peste o saptamana, Cezar, Alexandra Toma (backing vocal) si cei patru dansatori vor urca pe scena, in cea de-a doua semifinala a Eurovision Song Contest 2013. Pregatirile pentru amenajarea Centrului de presa sunt inca in toi, dar repetitiile au inceput de cateva zile, astfel ca am putut trage cu ochiul, pe furis, la repetitia concurentului azer Farid Mammadov, aflata in plina desfasurare. Drumul de intoarcere a dezvaluit un Malmo intesat de simboluri ale Eurovisionului, logo-ul fluture al evenimentului colorand tot orasul.

Seara s-a incheiat in centrul vechi si plin de viata al orasului, la un pahar cu ceai, savurat din plin, dupa o zi in care temperatura aerului abia daca a atins jumatate din gradele Celsius lasate la Bucuresti…

Delegatia Romaniei la Eurovision a ajuns in Suedia

Lasă un răspuns